úterý 3. března 2015

Vyrážíme do divadla

Divadlo miluju!!! A naštěstí mám kamarádky, které se mnou tuhle radost sdílejí. Ženský pohled a mužský pohled na svět je totiž odlišný. A na divadlo to platí dvojnásob. Naposledy jsem se o tom přesvědčila tuhle neděli, kdy jsem vyrážela do divadla s manželem, protože kamarádka onemocněla ;-)  Zatímco já jsem si užila typicky francouzskou ztřeštěnou komedii, on se soustředil na šišlání hlavního herce ;-).

Loni na jaře kamarádka rodila. Já jsem předplatné pustit nechtěla, protože tu je zástup čekajících. Takže jsem si koupila předplatné obě a střídala partnery ;-) Manžela se synem ;-) A zrovna se tak ta představení sešla, že byla i pro desetiletého kluka. Bylo to vystoupení cirkus LaFabrika, taneční a mimické Na plovárně a Mikulášovy patálie s Matoušem Rumlem (ty měl dokonce i přečtené).

 

 
 
No jsem zvědavá, jestli mě někdy jako babku vyvede i synek ;-)
 
Krásný den


5 komentářů:

  1. Hehe....vypadá to, že je to všude stejné. Jinak moc pěkná stránka a krásná vzpomínka.

    OdpovědětVymazat
  2. jojo, taky chodím na předplatné s kamarádkami, ale několikrát do roka vyrážíme do divadla do Prahy s manželem! A zatím vždy s úspěchem :-).
    Markét, jako zkušená "babka" ti musím říct, že synci překvapí, do divadla mě tedy ještě nevyvedli, ale tuhle mě nejmladší odvezl z Prahy domů ( byla jsem na semináři ) , sám se nabídl, ačkoliv jsem mohla jet autobusem a pro něj to byla cesta pro cestu, na otočku. A dovršil to závěrečnou esemeskou - byl jsem s tebou rád! :-)
    Stránku máš krásně slavnostní, sluší ti to a Kája je už velký mužský! :-O

    OdpovědětVymazat
  3. moc pěkné...stránka a také vy dva :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná kompozice i barevnost...a brát synka do divadla je určitě fajn, jistě se cítí i dospělejší :-)

    OdpovědětVymazat