středa 4. března 2015

Nová razítka velikonočně-jarně-přáníčkově-selfíčková ;-)

Moc ráda dávám dárky. Dárečky. Nejradši nečekané. Jenže toho času je pořád tak málo, že když chci nějaký darovat, nestihnu si s tím pohrát. ;-) Jelikož jsem ale připravila nová razítka, měla jsem obrovskou chuť je vyzkoušet. Nakoupila jsem si tedy většinou v Lidlu různé dobroty, rozdělila je do uzavíracích sáčků, vytáhla nejstarší papíry a začala. Nejprve rozinky v čokoládě. Rozdělila jsem je do dvou uzavíracích sáčků, uřízla historický papír (na stránku bych ho nikdy nepoužila, protože jako celek nepůsobí elegantně, ale jako kousek je dojem opačný) dokonce sem tam i s glitry od Folia... Je oboustranný, takže to vypadá hezky i z boku a  ladí. ;-)
 


Letos budeme trávit Velikonoce doma, takže se na ně taky musím připravit. ;-) Arašídy v dražé a lentilky, jsem si roztřídila podle barev. K zeleným jsem vybrala opět zelený oboustranný papír Folia. Přilepila oboustrankou sáček dovnitř, vysekla kolečko, přidala razítko a šňůrku a vypadá to mnohem lépe než originál balené ;-)

 
Mám pocit, že na velikonočních balíčcích si budu ujíždět jako na kalendářích ;-))) Už mám doma nasáčkované arašídy, gumové hady, další barvy lentilek ;-)
 




 
Krásný den !
 

4 komentáře: