úterý 25. listopadu 2014

Adventní kalendář 13

Sourozenecká rivalita obzvlášť v dětském věku byla, je a bude ;-) Takže jsem pro sestru Kájovo kamaráda udělala téměř ten samý kalendář. Kromě tří věcí je i obsah identický. Naprosto to chápu. Taky bych se nechtěla po ránu dohadovat ;-)


Karton jsem nastříkala zlatým sprejem. Přestříkala jsem ho ještě glitrujícím sprejem, aby se hezky třpytil. Papíry jsou mé letos nejoblíbenější. Z Lidlu. Navrch jsem nalepila chipboard číslice opět "pozlacené" ;-)

 

Myslím, že k sobě ladí. Mají společný pokojíček...


Tak co vy? Už je máte? ;-)
Hezký den

6 komentářů:

  1. Keto....luxusní! Jdu Ti poděkovat. Díky Tobě jsem se letos rozhoupala a řekla jsem si, že nebudu posera a i když mám už velké děti, udělám jim snad radost a advent. kalendáře už jsou hotové a čekají na 1.prosince. Dokonce i manžel bude mít svůj ;-) díky Tobě a nádherám, které jsi vytvořila.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se letos o kalendáře díky tobě nemusela starat :), ale inspirovala si jednu mojí kamarádku, která nikdy kalendář nedělala, určitě nafotime,...jinak opět velká krása a děti se moc mají

    OdpovědětVymazat
  3. U mne to je stejné...inspirovala jsem se díky tvé nádheře a mám rozpracovaný kalendář pro "moje" děti z výtvarky...a pro papíry do Lidlu jsem si došla, mají opravdu povedený design

    OdpovědětVymazat
  4. Ale jo, dokopala jsi nás! :) A uznávám, že jsem ráda, že se Ti to povedlo...své kalendáře (čajové) dostanou u nás dokonce i babičky. A protože děda má radši čokoládu, tak ještě čokoládový ... snad se s babi nebudou po ránu prát. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Máš to luxusní. Já ostuda jsem koupila dceři lentilkový. :-) Měla jsem někde adventní z kartonu - šuplíčkový, který jsem scrapbookově ozdobila, ale nemůžu ho najít. Ale dcera už o něj stejně nestála, tak je to asi jedno.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to mám radost, že jste udělaly kalendáře, které jste neplánovaly. A ještě radši jsem, že z toho máte taky takovou radost jako já ;-)

    OdpovědětVymazat