neděle 27. října 2013

Potěšení z darování...

....je pro mě stejně velké, jako radost z přijímání ;-) Dárky prostě miluju... A když už daruju, chci, aby bylo vidět, že jsem tomu věnovala čas, energii a dělala to s láskou. Žádná igelitová taška, ale osobité balení. Ať už může komukoliv připadat prosté, infantilní či kýčovité. ;-)

V září jsem balila Lidušce k svátku.


A netradičně...

Děkovala jsem paní učitelce ze ZUŠ, že pro Káju našla místo ve výtvarce i v již obsazeném termínu ;-)

Pak oslavovala Baruška. Té jsem balila jeden dárek za maminku.




Na tenhle účel zužitkuji všechny nasyslené zajímavé kousky papírů. Ten růžový je z obalu od nějakého parfému. ;-)



Prošitá stužka je papírová. Jakmile jsem ji viděla, zaujala mě. Je to výrobek IKEA. Neodolala jsem a koupila jsem si několik různých druhů.



Výhodou stužek je, že jsou v balení perfektně sladěné. Toho jsem využila u zabalení dvou dárků Barušce od nás. Prosté, jednoduché, ale sladěné a nepřeslazené. Modrá je dobrá ;-)


A už jsem začala balit na Vánoce ;-) V naší domácnosti se moc nevyřádím (o to víc se budu realizovat ve výrobě adventních kalendářů), protože ač je Kájovi 9 let, stále věří na Ježíška a doufám, že ještě tyto Vánoce to vydrží. Ale ty dárky, které nebudou ležet pod naším stromečkem, rozhodně ozdobím ;-) Ovšem až budu mít hotové všechny adventní kalendáře. Tenhle rok jich budu dělat minimálně 6. Na 5 z nich dokonce nakupuji. Jen jeden pouze balím.
Loňské totiž měly obrovský úspěch. Minimálně totiž ve 3 domácnostech nebyl měsíc problém se vstáváním. ;-)

Krásný sváteční den vám všem


3 komentáře:

  1. Máš to super. Já už začala s kalendáři, letos jich dělám jen pět a jsem asi ve třetině.

    OdpovědětVymazat
  2. "Jednoduché" a fantastické, jako vždy. Díky za inspiraci. PetraKV

    OdpovědětVymazat
  3. Nápadité a nádherné, taky bych chtěla dostat takhle zabalený dárek.:)
    Já měla období, kdy jsem na vánoce balila dárky opravdu nádherně, koupila jsem si dokonce i knížku.Teď mě to vůbec nebaví, většinou dárek hodím do dárkové tašky. Bylo mi líto, že dotyčný obdarovaný se skoro ani nepodíval, jakou mi to dalo práci.

    OdpovědětVymazat