pátek 16. listopadu 2012

Dárková taška ze svačinového sáčku

Jak jsem tak přemýšlela a shromažďovala materiál na adventní kalendáře, přišly mi do ruky klasické přírodní svačinové sáčky. Ty ploché. Ne ty s křížovým dnem. Samozřejmě jsem si je domů přinesla, ale na kalendáře nepoužila. Měla jsem ale připravenou variantu, že bych udělala 24 dárkových taštiček. Tady je prototyp. ;-)







Papírovému sáčku jsem řezačkou uřízla dno a velice rychle přeložením a vytvořením křížového dna jsem z 2D sáčku udělala 3D. (Doporučuji nejdřív 2D sáček orazítkovat, protože pak to musíte uvnitř vypodkládat a je to zbytečné). Krokodýlem jsem nahoře udělala díry a provlíkla šňůrku z IKEA. Doporučuju. Je papírová. Příjemně barevná. Drží tvar. Je hodně pevná. I cena je příjemná. ;-) Ostřižek z mého adventního kalendáře (jj dnes jsem si vyrobila pro sebe vlastní ;-)) a je hotovo.

Úplně vidím mezi uchy pruh papíru červené barvy tahnoucí se zezadu až do 2/3 přední části. Tašku by uzavřel a na něj bych vysekla bílé nebo zelené kolečko a do kolečka dala číslo. Už jsem těmi kalendáři fakt postižená ;-)))

Krásný víkend

2 komentáře:

  1. Prosím, prosím, já se hlásím...můžeš mi udělat kalendář! V životě jsem žádný nedostala :-((

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten kalendář co sis dělala pro sebe by mě zajímal. :-)

    OdpovědětVymazat