čtvrtek 23. srpna 2012

Cestovní razítka 4.

Tak jsme včera vyrobili zbytek cestovních razítek a já je "dopředstavím" :-)

Už na dovolenou jsem si tohle razítko vezla. Dost jsme ho využila. Hlavně nápisů. Ale byly zbytečně veliké. I samotný rámeček. Tak jsem vše zmenšila. Nadpisy jsou dělané tak, aby se vešly do prostoru nad vnitřním rámečkem a do rámečku šel napsat datum , čas... Jsou ale použitelné i samostatně. Vše je na 1 ks razítka, takže doporučuji nejdřív potřít raz. barvou, přiložit cling pěnu a až pak rozstříhat...


Stejně tak kulaté razítko v příprodě jsem už vyzkoušela, ale na tom jsem nic neměnila ;-)

 
Rámeček s příjezdem a odjezdem jsem oproti původnímu naopak trochu zvětšila. Musela jsem si totiž ve smashi dávat zálažet, aby byla čásla malá a vešla se mi tam. Tak proto trochu větší ;-)




I kulaté negativní razítko jsem zvětšila. Nemám ráda negativní razítka. Je s tím vždy problém. Ani ne tak s výrobou, jako potom s otiskem. Já moc razítkování neřeším. Prostě namočím, otisknu. Mám ráda výrazné otisky. A u negativních se moc dokonalý otisk nikdy nedá zaručit. Když dáte barvy moc, zaleje se. (Třeba u toho perokresbového palce musíte obzvlášt šetřit barvou. Na to je nejlepší použít stazon) Když dáte málo, je vnitřek flekatý. Ale tohle má kontury silné, tak by neměl být problém.
 
I rámeček, který jsem si připravovala na  "hlášky" a důležitá data jsem trochu zvětšila, aby byly mezery mezi jednotlivými řádkami větší.


A posledními razítky do deníků je sada 7 nadpisů. Ty jsou vždy třeba a vždy využitelné. Už se těším, až s nimi začnu vyrábět štítky a visačky na stránky :-) A aby to nebyly takoví chcípáčci, tak jsem je zvětšila.

Tak. To jsou cestovní. Do výroby jsme k nim ještě přidali loňská vánoční razítka. Původně jsem myslela, že udělám jenom nová vánoční, ale psali jste si o ně i v průběhu roku, tak jsem je nechala s tímhle hlubokým kvalitním reliéfem vyrobit.

 
Na nové sadě vánočních razítek už ale pracuji ;-) A abyste mi věřili, jedno vám ukážu ;-)
 
 
Za všechny vaše podněty jsem vděčná. Po vánoční sadě plánuji sadu textů a motivů na přání všeho druhu a dlouho slibovaná a odkládaná razítka pro naše sousedy Slováky ;-)) Na ty se dostanu tak za měsíc, tak máte ještě čas promyslet, která razítka se vám líbí nejvíce. Ta vámi vybraná jako nejoblíbenější spolu s vámi přeložím do slovenštiny. ;-)) Tak pište ;-))

Krásný den


 

6 komentářů:

  1. Cestovní úžasný a to vánoční mě tedy taky nadchlo, moc pěkný nápad.

    OdpovědětVymazat
  2. na ta cestovní se moc těším, neb jako jedna z mála, mám dovolenou ještě před sebou :-). Jsou úžasná, čím dál, vymakanější .

    OdpovědětVymazat
  3. Cestovní razítka jsou dokonalá, sice mám dovolenou za sebou, ale dodělání deníku před sebou. :-) Vánoční se mi také moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  4. Můžu se zeptat, kdy přijdou zmíněná razítka k prodejcům? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  5. V Hurápapíru se začnou dnes prodávat. ;-) Pokud nakupujete u někoho jiného, musíte vznést dotaz na něj ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jsem všechny cestovní důkladně prohlídla...když mě teď chytla ta traveljournalmanie, že ;)...a uvažuju a uvažuju a prohlížím hotové deníky, abych v myšlenkách vytřídila, která (všechna!) razítka budu potřebovat... Uf, je to dřina! :))) Je to povedená sada. Oceňuju taky vyzkoušení v praxi! Palec nahoru.

    OdpovědětVymazat